Möbel Land

Möbel Land– pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.


Poslovnica otvorena u Westgate Cityju nudi europske brendove od kojih neki, sve do sada, nisu bili dostupni unutar granica zemlje. Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta kod opremanja interijera. Naime, novotvorena poslovnica nudi europske brendove od kojih neki sve do sada nisu bili dostupni unutar granica zemlje. Među njima su danski Umage, brend poznat po besprijekorno dizajniranim rasvjetnim tijelima i austrijske Ewe kuhinje kojima su više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja garancija kvalitete. Talijanski brend Loiudice&D, specijaliziran je za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe dok su atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni aduti kultnog brenda namještaja nizozemske tvrtke Richmond Interiors. Ako ste u potrazi za namještajem s karakterom tu je i talijanski brenda Selva, koji već više od 50 godina nudi bezvremensku ljepotu, eleganciju i profinjenost. Austrijski Hefel jedan je od svjetski najuspješnijih i najinovativnijih proizvođača tekstila, odnosno opreme za kvalitetan i zdrav san, a u Möbel Landu je dostupan s ponudom vrhunskih jastuka i popluna. Vossen ručnici samo upotpunjuju naš široki asortiman proizvoda od tekstila.


Osim toga, u novootvorenoj prvoj poslovnici brenda Möbel Land ekskluzivno su dostupni i modeli tvrtke ADA, najvećeg austrijskog proizvođača namještaja kao i Hülsta, najpoznatijeg njemačkog brenda namještaja. U svijetu spavaćih soba, dnevnih boravaka i namještaja od vrhunske kože, ime talijanskog branda CamelGroup poznato je još od 1983. godine, a također talijanska Samoa specijalizirana je za izradu iznimnih sofa i kreveta.


Istražite i njemačku Himollu, proizvođača ekskluzivnih dnevnih boravaka s tradicijom duljom od 70 godina. S druge strane, jedan od najvećih njemačkih brandova Nobillia, također tvrtka višedesetljetne tradicije, simbolizira vrh europske kvalitete kuhinja. Njemačka tvrtka Schüller jedan je od vodećih proizvođača kuhinja u Europi u koje će se savršeno uklopiti njemački brand Fissler – jedan od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnog posuđa bez kojeg je na globalnoj razini danas vrhunsko kuhanje nezamislivo. Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i iznimna kvaliteta - to je ono što još od davne 1748. godine predstavlja ime njemačkog, europskog i svjetskog branda Villeroy & Boch, također s ekskluzivnim modelima linije Vivo dostupnog u Möbel Landu. Naravno, uz nepogrešivi Rosenthal, brend 130-godišnje tradicije sa statusom ikone u proizvodnji savršenog porculana.


Što se tiče dekorativnih predmeta, u ponudi je i njemački brand ASA SELECTION, renomirana tvrtka s proizvodima gotovo 100 % ručne izrade, koja je prisutna u 80 zemalja svijeta te koja svojim naglašenim minimalističkim stilom postavlja trendove u dekoriranju interijera. Njihove originalne vaze, ukrasi i raznovrsne dekoracije od stakla cijenjene su diljem svijeta. Njemački brend Leonardo jedan je od najvećih atraktivnih proizvođača staklenih proizvoda za sve prigode, a također je dostupan u Möbel Landu.


Bugatti kompleti uz neusporedivi dizajn i karakteristike linije proizvoda Sambonet predstavljaju sam vrh kvalitete i inovativnosti ovih renomiranih talijanskih proizvođača pribora za jelo. Ponuda Guzzini vrhunskog dizajnerskog posuđa te Gefu pribora za kuhanje i pripremu jela čini ponudu Möbel Landa posebnom na HR tržištu!


Odjel malih kućanskih aparata, uređaja i opreme za njegu i održavanje doma (Dyson, Lifeheit, Krups, Tefal) učinit će vaš dom znatno ljepšim i potpunijim.

 

Kontakt

Info telefon:

01 5561 807