Westgate autobus

Westgate autobus

Uživajte u ponudi najvećeg shopping centra u Hrvatskoj i ne brinite za prijevoz!


Besplatni Westgate bus svakoga vas dana vozi iz Zagreba i Zaprešića do vašeg omiljenog shopping centra i natrag – pogledajte linije i raspored polazaka Westgate autobusa.


Prijevoz kućnih ljubimaca unutar westgate autobusa:

Vlasnici manjih pasa, mačaka i ptica mogu ući i voziti se u autobusu, pod uvjetom da se kućni ljubimac nalazi u transportnoj košari, čime se sprečava ometanje putnika i nanošenje štete vozilu i putnicima. U suprotnome prijevoz manjih pasa, mačaka i ptica nije moguć unutar autobusa.


Unos dječjih i invalidskih kolica unutar Westgate Autobusa:

Putnici mogu u autobus unijeti dječja kolica koja svojim dimenzijama i svojstvima ne ugrožava sigurnost putnika i prometno osoblje. Putnici su dužni sklopiti i zakočiti dječja kolica, te ih držati uza sebe ili spremiti ih u za to predviđeni prostor autobusa. Zbog sigurnosti je zabranjeno držanje djeteta unutar kolica tijekom vožnje, odnosno mora ga se držati u rukama ili krilu.


Dječja kolica s djetetom u njima, kolica koja nije moguće sklopiti ili invalidska kolica putnik može unijeti samo u autobuse koji unutarnjim uređenjem imaju osiguran prostor za ta kolica.


Na predviđeno vrijeme dolaska može utjecati stanje u prometu, vremenski uvjeti, radovi na trasi ili drugi neplanirani događaji.


Ukoliko imate pitanje, pohvalu, pritužbu ili komentar vezan uz autobusni prijevoz, slobodno ispunite naš online obrazac.


Besplatni autobusi iz Zagreba prema Westgate-u i natrag nisu uvijek crvene boje, no svi autobusi imaju označenu tablu WESTGATE koja se nalazi kod vozača.Vozni red besplatnih autobusa


Početne stanice Westgate autobusa:

Črnomerec - na stajalištu ZET autobusne linije 109 (glavna cesta)

Ljubljanica - kod stajališta za autobus Samoborček

Savski Most - na stajalištu ZET autobusne linije 109

Zaprešić – Zelengaj (nova zgrada komunalnog poduzeća Zaprešić)