Ghetaldus Optika

Tvrtka „Ghetaldus optika“ d.d. osnovana je davne 1957. godine pod imenom Optička industrija „Ghetaldus“ s maloprodajnim objektom u ulici Gajeva 2c.


1970. godine Optička industrija „Ghetaldus“ imala je u svom sastavu 14 poslovnih jedinica, 1980. godine 19 poslovnih jedinica a 1991. godine 23 poslovne jedinice.


Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji Ghetaldus optika je ugradila u svoj nastup na hrvatskom tržištu najviše vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. "GHETALDUS OPTIKA" danas je najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.


Jamstvo kvalitete naše ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima, najboljoj svjetskoj opremi kako za dijagnosticiranje nedostataka vida, tako i za izradu naočala, te 78 optičkih i oftalmološko-optičkih centara širom Hrvatske.


Tradicija i usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osiguravaju nam i u budućnosti vodeću ulogu na hrvatskom tržištu.

Kontakt