Terranova

Terranova, brand nastao u 1988., je jedan od najvažnijih europskih low-cost brandova mlade i urbane mode, sa 462 prodajnih mjesta u 34 zemalja.

Brend Terranova njeguje Urban style (gradski stil) koji se razlikuje po svojoj jednostavnoj, uvijek novoj “cool” slici kako u odjevnim predmetima koje plasira na tržištu širom svijeta, tako i u izgledu svojih maloprodajnih objekata. Terranova-in tim dizajnera osluškuje potrebe urbane, mlađe populacije i kroz trendi odjevne komade zadovoljava modne zahtjeve mladih i onih koji se tako osjećaju.

Teranova je jedna od najvažnijih urbanih robnih marki za mlade sa ponudom suvremenih i modernih odjevnih komada po niskoj cijeni, s razvijenom maloprodajnom mrežom u preko 35 zemalja širom svijeta.

Uslijed brzih promjena na svjetskoj modnoj sceni, u posljednjih nekoliko godina takozvani “low cost” brendovi predstavljaju revoluciju na modnom tržištu. Terranova je lider u ovom sektoru sa idealnim odnosom kvaliteta i cijene odjevnih predmeta.

U novom ambijentu urbanog stila, koji je i modni imperativ brenda Terranova, kupci mogu pronaći sve za svoj kompletan styling po najpovoljnijim cijenama, uz stalne akcijske ponude i u skladu sa trenutno aktualnim svjetskim trendovima. Tu je i po prvi put u Zagrebu kolekcija za najmlađe - Terranova Kids, te po prvi puta u Hrvatskoj kolekcija Intimno MIA.