Farmacia

Farmacia: Pitaj i očekuj više!


Farmacia ljekarne ističu se vrhunskom uslugom iskusnih magistara farmacije i farmaceutskih tehničara, koji su vam svakodnevno na usluzi, a i prvi smo ljekarnički lanac koji je prepoznao potrebu svojih klijenata za dodatnim uslugama u obliku savjetovališta te, zahvaljujući kolaborativnoj suradnji liječnika i ljekarnika, u središte pozornosti stavljamo klijenta i njegove zdravstvene potrebe.


Redovito u našim ljekarnama organiziramo i javnozdravstvene akcije prateći kalendar Svjetske zdravstvene organizacije i na taj način podižemo svijest građana o važnosti prevencije od kroničnih bolesti kao što su povišeni očni tlak, tj. glaukom, šećerna bolest, visoki krvni tlak, zdravlje srca i osteoporoza. Akcije svaki put imaju veliku posjećenost i Farmacia ljekarnici prepoznati su kao zdravstveni stručnjaci i savjetnici u održavanju optimalnog zdravlja.


Imamo li na umu samo djelić aktivnosti i dodatnih usluga koje se klijentu nude u Farmacia ljekarničkom lancu, i više je nego opravdan naš moto: Pitaj i očekuj više!


Termine svih promocija i savjetovališta u ljekarni te više o našim uslugama saznajte na www.farmacia.hr