Westgate autobus

Westgate autobus

Uživajte u ponudi najvećeg shopping centra u Hrvatskoj i ne brinite za prijevoz!


Besplatni Westgate bus svakoga vas dana vozi iz Zagreba i Zaprešića do vašeg omiljenog shopping centra i natrag – pogledajte linije i raspored polazaka Westgate autobusa.


Prijevoz kućnih ljubimaca unutar westgate autobusa:

Vlasnici manjih pasa, mačaka i ptica mogu ući i voziti se u autobusu, pod uvjetom da se kućni ljubimac nalazi u transportnoj košari, čime se sprečava ometanje putnika i nanošenje štete vozilu i putnicima. U suprotnome prijevoz manjih pasa, mačaka i ptica nije moguć unutar autobusa.


Unos dječjih i invalidskih kolica unutar Westgate Autobusa:

Putnici mogu u autobus unijeti dječja kolica koja svojim dimenzijama i svojstvima ne ugrožava sigurnost putnika i prometno osoblje. Putnici su dužni sklopiti i zakočiti dječja kolica, te ih držati uza sebe ili spremiti ih u za to predviđeni prostor autobusa. Zbog sigurnosti je zabranjeno držanje djeteta unutar kolica tijekom vožnje, odnosno mora ga se držati u rukama ili krilu.


Dječja kolica s djetetom u njima, kolica koja nije moguće sklopiti ili invalidska kolica putnik može unijeti samo u autobuse koji unutarnjim uređenjem imaju osiguran prostor za ta kolica.


Na predviđeno vrijeme dolaska može utjecati stanje u prometu, vremenski uvjeti, radovi na trasi ili drugi neplanirani događaji.

Ukoliko imate pitanje, pohvalu, pritužbu ili komentar vezan uz autobusni prijevoz, molimo Vas da pošaljete na e-mail adresu: info@westgate.hr s nazivom linije, datumom, vremenom i kratkim opisom. 


Besplatni autobusi iz Zagreba prema Westgate-u i natrag nisu uvijek crvene boje, no svi autobusi imaju označenu tablu WESTGATE koja se nalazi kod vozača.


Vozni red besplatnih autobusa


Početne stanice Westgate autobusa:

Črnomerec - na stajalištu ZET autobusne linije 109 (glavna cesta)

Ljubljanica - kod stajališta za autobus Samoborček

Savski Most - na stajalištu ZET autobusne linije 109

Zaprešić – Zelengaj (nova zgrada komunalnog poduzeća Zaprešić)