Varteks

Modna i tekstilna kompanija Varteks d.d., danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, osnovana 1918. godine, u svojoj gotovo stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Kroz 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću.

Varteks je uvijek bio prvi i najbolji susjed: varteksove prodavaonice još od 1952. nalazile su se u svim gradovima u regiji pa je time ponuda dobre odjeće uvijek dostupna potrošačima.

Varteksovu obitelj kroz povijest činili su vlastiti brandovi VarteksPhillipe Vartin, Luis Fabre, Edora, Focus, Varteks InternationalDi Caprio by Varteks. Danas Varteks opet objedinjuje svoju ponudu kroz krovni brand Varteks.

Za modne znalce koji žele nešto više ili drugačije, Varteks je razvio ekskluzivnu liniju šivanja po mjeri Tailor made by Varteks.

Tržišna orijentacija Varteksa osigurala je kompaniji na ovim prostorima liderstvo kroz povijest. Otvorenost prema novim idejama i naprednim tehnologijama, suradnja s relevantnim institucijama i ustanovama te pravovremena implementacija tržišnih impulsa osigurali su Varteksu vodeću poziciju u modnoj industriji na ovim prostorima.

Kontakt