s.Oliver

s.Oliver je mnogo više od običnog modnog branda. Naši proizvodi oblikuju način života pojedinca i cijele obitelji, istovremeno uzimajući u obzir njihove potrebe i želje. Na taj se način u modi odražava i duh vremena u kojem živimo.

U trgovini s.Oliver kupci mogu birati između tri linije: s.Oliver RED LABEL i QS designed by. Također tu je i neizostavna linija za djecu, s.Oliver Junior, koje nude odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu obitelj i sve uzraste.

s.Oliver odlikuju prepoznatljive linije, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost na budućnost.

s.Oliver je moda za svakoga, odjeća za svaki dan i za svaku prigodu. To je naša misija i tajna našeg uspjeha.

Kolekcije QS designed by su trendi i urbane. Fokus je na proizvodima od trapera, u svojim kolekcijama nudi i odjeću koja se nosi uz traperice: majice sa zanimljivim printevima, pulovere i veste.

Liniju s.Oliver RED LABEL odlikuju prepoznatljivost, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost budućnosti. S.Oliver odjeća izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, a posebna pozornost posvećena je dizajnu i detaljima. Osim odjeće za poslovne i svečane prigode u ponudi je i ležerna, sportsko-elegantna odjeća. Kolekcije se međusobno nadopunjavaju i lako kombiniraju.

Dječja kolekcija s.Oliver nudi 3 različite linije namijenjene različitim starosnim skupinama. Linija za bebe nudi veličine do dvije godine starosti, linija Kids namijenjena je djeci do 6 godina starosti. Mladenačka linija već pomno prati modne trendove u svijetu odraslih i prilagođava ih dječjem ritmu života. Linije godišnje imaju 12 kolekcija. Kolekcije su trendi i moderne. U ponudi su i modni dodaci kao što su remeni, marame, šeširi, kape, šalovi, rukavice, kišobrani te sportske torbe

Kontakt