Puls Hobby & Art

Puls hobby art store je mjesto koje podržava kreativce svih vrsta i uzrasta, njihova misija je pružiti vam najkvalitetnije kreativne materijale koji će vam pomoći da izrazite svoju umjetničku viziju na najbolji mogući način. Bez obzira jeste li profesionalac ili tek započinjete svoje putovanje u svijet kreativnosti, Puls hobby&art je tu da vam pruži podršku i inspiraciju.

Puls trgovina u Westgate City-u posvećena je malim i velikim kreativcima, hobistima i umjetnicima svih vrsta. Tu možete pronaći inspiraciju za vaša remek djela kao i sve potrebno za početak vaše hobby ili umjetničke priče.

U Pulsovom širokom asortimanu možete pronaći gotovo sve, od boja, kistova, platna, papira, gline, masa za moderiranje do tekstilnih materijala i mnogo više. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili potrebe svih kreativaca i artista i omogućili im da istraže različite tehnike i stilove.

Tu su poznati hobby i art brendovi poput Pentart, Stamperia, ITD Collection, Ciao Bella, Prima, Sizzix, Nellie’s Choice, Scrapberry, Renkalik, Cricut, LOKLiK, Royal Talens, Clairfontaine, Strathmore, Lefranc Bourgeois, Winsor&Newton, Cappelletto, Derwent, Sennelier… i mnoge druge.

Kontakt