Namještaj Intermod

Intermod d.o.o. postoji od 1990. godine. U Zadru, gdje je sjedište poduzeća, sinonim je za namještaj. Danas, osim salona namještaja i diskonta u Zadru, Intermod ima vlastite poslovnice u Dugopolju, Dubrovniku, Makarskoj, Metkoviću i Rijeci, Vinkovcima, Metkoviću i na Braču i razgranatu veleprodaju, franšizu u Zagrebu (Škuco-interijeri).

Škuco interijeri je privatna obiteljska firma, registrirana za maloprodaju i veleprodaju pokućstva. Škuco plasira najkvalitetnije, suvremeno oblikovane proizvode renomiranih proizvođača pokućstva iz Hrvatske, Slovenije i Italije: Izazov, Gmp, Alples, Hespo, Spin Valis, Mahagoni, Ćimo, Mita i drugih.

Ovi proizvođači su dobitnici najviših priznanja za kvalitetu proizvodnje i dizajn na brojnim specijaliziranim sajmovima u zemlji i inozemstvu. Koncept poslovanja Škuce nije samo prodaja odabranog pokućstva renomiranih proizvođača, već i promocija cjelokupne stambene opreme na najsuvremeniji način. Naši djelatnici u izložbenim salonima pomoći će Vam da što bolje isplanirate svoj stambeni prostor i opremite ga namještajem iz našeg širokog asortimana. Posjetite našu novu poslovnicu u Westgateu, ulaz 3-kat.1.