Igraonica Family Park

Radno vrijeme Family Parka:

pon - pet 14-21h i sub - ned 10-21h


Dobro nam došli u Family Park – mjesto uživanja za velike i male!

Pripremili smo za svakoga ponešto – od beba, preko klinaca i klinceza, teenovaca, pa sve do (ne)ozbiljnih odraslih.

Bilo da ste raspoloženi za aktivnosti i razne avanture sa svojom djecom ili Vam je pak potrebno malo opuštanja uz finu kavu ili slastan obrok, dok djeca uživaju u čarobnom svijetu igre, tu smo za Vas!

Jedinstven doživljaj za cijelu obitelj na jednom mjestu – najveća dječja igraonica u Hrvatskoj na preko 5000m2, lude i nezaboravne proslave rođendana, aparati za zabavu djece i odraslih, opuštanje u našem kafiću ili pak ugodna atmosfera uz ukusan obrok u našem restoranu.


MALA IGRAONICA ZA NAJMLAĐE - od 0 do 4 godine

Novouređena mala igraonica u kojoj se Vaši najmlađi mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd.


VELIKA IGRAONICA ZA DJECU - od 4 do 12 godina

Dok se Vi opuštate u kafiću ili restoranu, ili pak kupujete, vaša djeca mogu uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom prostoru osmišljenom samo za njih! I sve to uz animaciju i nadzor naših stručnih djelatnika, koji će se potruditi da im vrijeme kod nas ostane u nezaboravnom sjećanju. Vrhunske sprave i uređaji za beskonačno penjanje, skakanje i zabavu - sve prema najvišim sigurnosnim standardima, stalno se nadopunjavaju i mijenjaju novima. Veliki vulkan za penjanje, novi napuhanci gigantskih dimenzija, trampolini, tobogani, mini cars staza u novom ruhu i još puno, puno toga.


ROĐENDAONICE

Novo u ponudi je i rođendaonica opremljena playstationima, te mogućnost održavanja rođendana sa do 40 uzvanika u našoj novouređenoj velikoj rođendaonici.

Priuštite svome djetetu najuzbudljiviji rođendan u najzabavnijoj igraonici!

Neka se Vaše dijete proveseli sa svojim prijateljima, proslavi svoj dan i sačuva ga zauvijek u najljepšem sjećanju.

Dopustite da Vam organiziramo rođendansku proslavu za pamćenje! Sve informacije možete saznati na: https://rockas.hr/


PLAYSTATION CORNER I IGRAONICA SA APARATIMA ZA ZABAVU - nema dobnog ograničenja za korisnike

Sigurni smo da će u novouređenom Playstation corneru i brojnim raznolikim aparatima za zabavu (košarke, zračni hokeji,...) uživati i tinejdžeri i oni malo stariji kojima jednostavno treba par minuta u danu da im se mozak odmori i da se vrate u bezbrižne dane djetinjstva.


IGRAONICA SA BILJARIMA, PIKADIMA I FLIPERIMA - za starije od 10 godina

Ako se kod nas zateknete sa ekipom, čeka Vas i opuštanje uz pokoju partiju biljara ili pak pikada.


RESTORAN I CAFFE BAR

U novootvorenom kafiću možete uživati u najfinijoj Kimbo kavi, novoj na našem tržištu, ili pak piću po izboru. Djeci smo uz standardnu ponudu pripremili i posebne, vrlo ukusne i zdrave napitke (bez GMO-a, bez glutena, bez umjetnih boja). Restoran Vam nudi svakodnevnu ponudu dnevnih jela (gableca) ili pak jela s našeg menua, po vrlo pristupačnim cijenama. Naglasak stavljamo na uvijek svježe pripremljenu domaću hranu, spremljenu od lokalnih namirnica naših dobavljača s raznih OPG-ova.

Svakako pratite novosti, jer uz sve nabrojano redovito održavamo razne kreativne i zabavne radionice, te razne dječje priredbe. Za Vas također, prema Vašim potrebama i željama, organiziramo razne domjenke i zabave, te kao novost na našim prostorima team buildinge koji mogu uključivati cijele obitelji. Dok se vi opuštate s kolegama, Vaša djeca se zabavljaju u dječjim igraonicama i stječu nova prijateljstva.

Veselimo se Vašem dolasku!


Dođite i otkrijte što smo sve pripremili za Vas!


KONTAKT:


Besplatni telefon: 0800 222 030

Mail: info@familypark.hr

Igraonica: 099 222 0 300