GoKart Centar West

LOKACIJA KARTING CENTRA JE RAZINA P4 - Kod ulaza 7

Najveća unutarnja karting staza u Hrvatskoj, karting škole i karting tim te najbolja zabava na jednom mjestu. Vozite karting u GoKart Centru u Westgateu.

Novi GoKart Centar, gdje se uzbuđenje i dinamika susreću na stazi! Ovdje se povezuje dinamika i zabava, stvarajući nezaboravno iskustvo vožnje. Iskusite brzinu s našim stručnim vođenjem na vrhunskim stazama, dok se u potpunosti opuštate u sigurnom okruženju.

Jeste li spremni za adrenalinsku zabavu?

Pravila ponašanja na karting stazi su ključna kako bi se osigurala sigurnost svih vozača i osiguralo fer natjecanje. Svaki vozač mora znati pravila ponašanja na stazi. Od početnika do iskusnog vozača Formule 1 pravila postoje s razlogom. Ne kaže se bezveze sigurnost je na prvom mjestu. Svakako uz ova pravila pratite i upute na stazi te djelatnike GoKart Centra.

Pridržavajte se ovih pravila i zabava vam je zagarantirana.

Obavezna zaštitna oprema

Prije nego što uđete na stazu, morate obući odgovarajuću zaštitnu opremu. To uključuje kacigu, karting odijelo, rukavice, čarape i cipele. Nikada ne smijete voziti bez kacige.

Sigurnosne upute

Prije vožnje, upravitelj staze će vam dati sigurnosne upute i pravila koja se trebate pridržavati, a imate i video koji vam objašnjava sve detalje ponašanja na stazi. Obratite pažnju na te upute i svakako pitajte ako vam nešto nije jasno.

Poštivanje brzinskih ograničenja

Karting staza ima svoja brzinska ograničenja koja se moraju poštivati. Prekomjerna brzina može uzrokovati nesreće i ozljede. Pratite oznake i zastavice na stazi te upute GoKart Centar zaposlenika.

Ostajanje na stazi

Vožnja izvan označenih granica staze nije dozvoljena. Držite se unutar staze i pripazite na rubove kako biste izbjegli sudare.

Izbjegavanje kontakta

Izbjegavajte namjerno sudaranje s drugim vozačima. Kontakti su često uzrok nesreća i ozljeda. Trudite se da budete fer i pošteni u utrkama.

Pravilo prioriteta

U većini slučajeva, vozač koji se natječe s drugima na stazi ima prednost. Ako se iza vas nalazi brži vozač, pustite ga da prođe bez ometanja.

Vožnja u istom smjeru

Slijedite smjer kretanja staze i nemojte se kretati suprotno od ostalih vozača. To smanjuje rizik od sudara. Ukoliko se okrenete provjerite situaciju oko sebe i probajte se ispraviti bez ugrožavanja prometa oko sebe, a ukoliko to niste u mogućnosti pričekajte djelatnike GoKart Centra da vam pomognu.

Upozorenja i zastave

Pratite upozorenja i zastave na stazi. Crvena zastava označava opasnost i zaustavljanje, a žuta zastava označava opasnost na stazi ispred, a plava da propustite brže vozače.

Komunikacija

U slučaju problema na stazi, koristite ruke ili znakove kako biste obavijestili vozače iza sebe. Ovo je posebno važno u slučaju sudara ili problema s kartingom.

Poznavanje pravila staze

Naučite pravila staze prije nego što se natječete. Razumijevanje kako staza funkcionira i gdje su sigurnosne zone može vam pomoći da donosite bolje odluke tijekom vožnje.

Poštivanje drugih vozača

Imajte na umu da na stazi vozite s drugim ljudima koji također žele uživati u kartingu. Poštujte ih, budite fer i nepristrani u utrkama.

Pravila ponašanja na karting stazi nisu samo za vašu sigurnost, već i za sigurnost drugih vozača. Pridržavanje ovih pravila pomaže u očuvanju kartinga kao zabavnog i sigurnog sporta za sve. Ako niste zadovoljni vremenom i vožnjom uvijek postoji druga vožnja.

KONTAKTI:

Tel: +385 99 1626 447

Email: info@gokartcentar.hr

Više informacija na: www.gokartcentar.hr

RADNO VRIJEME

Pon - Čet: 14 - 22h

Pet: 14 - 23h

Sub: 10 - 23h

Ned: 10 - 22h