Casada Adriatic

Casada Adriatic d.o.o. je dio distributivne mreže Casada Group GmbH, iz Njemačkog grada Paderborna, koja se bavi ponudom sljedećih proizvoda:

Grupa proizvoda Casada Health and Beauty:


  • masažne fotelje
  • razni masažni uređaji
  • sprave za vježbanje i fitness

Grupa proizvoda Casada Medical:


  • profesionalni pročišćivači zraka Aerotronic
  • zaštitne maske - Nano maske
  • brzi antigenski testovi za COVID 19
  • brzi testovi na antitijela za COVID 19


Otvorili smo novi izložbeni prostor u trgovačkom centru Westgate, na katu iznad ulaza br. 3. U našem izložbenom prostoru možete isprobati najsuvremenije masažne fotelje poznatog njemačkog brenda Casada, kao i ostale masažne i fitness uređaje iz naše ponude. Casada masažne fotelje našle su primjenu u brojnim poslovnim i privatnim objektima - napomenimo samo da je zagrebački aerodrom od otvaranja novog terminala u svoj salon poslovne klase stavio 3 Casada masažne fotelje. Naši brojni korisnici su i razne ustanove za starije osobe, klinike, hoteli, apartmanski objekti, te veliki broj privatnih osoba, koji su prepoznali kvalitetu njemačkog brenda fotelja za masažu Casada.


Kao posebnu novost ističemo profesionalni pročišćivač zraka Aerotronic, kojega je Casada Group razvila nedavno u vrijeme pandemije korona virusa. Ovaj proizvod na pouzdan način štiti od svih mikro čestica koje se mogu širiti kapljično ili aerosolom u zatvorenim prostorima (bakterije, virusi, alergeni, pelud, mikroprašina i slično). Namijenjen je za sve zatvorene prostore u kojima boravi veći broj osoba - ordinacije, uredi, frizeraji, kafići, restorani, teretane, domovi za starije osobe, čekaonice... te razni drugi prostori u kojima treba eleiminirati opasnost od širenja mikro čestica. Uređaj jedini na tržištu ima 7-stupanjsku tehnologiju čišćenja zraka (između ostaloga i element s UV-tretmanom, te visokonaponsku plazmu, kao i druge elemente zaštite).


Također ističemo da kod nas možete nabaviti jedinstvene i patentirane NANO-maske, to su zaštitne maske za nos i lice, koje su izrađene u nano-tehnologiji sa standardom zaštite FFP2. Važna prednost ovih maski je što su višekratne i perive, te su tako najpouzdanija i najisplativija zaštita koju trenutno možete nabaviti na tržištu.


Za velike sisteme, kao što su ustanove, klinike, firme, turistički objekti, hotelski lanci i slično, u ponudi imamo brze testove na COVID 19. Testove imamo dvije vrste - brzi antigenski test, te brzi test na antitijela. Obije vrste testova su certificirani u Europskoj Uniji, te su već prepoznati i primjenjivani diljem Europe u mnogim sličnim ustanovama.

Više o našim proizvodima možete saznati posjetom našem izložbenom salonu sa radnim vremenom od 14 do 21 sat (ili neko drugo vrijeme uz najavu telefonom).