AB BOOKSHOP

AB BOOKSHOP, multimedijalna knjižara otvara Vam svoja vrata koja Vas vode u potpuno novi svijet koji Vam nudi širok spektar samo najboljih proizvoda, među kojima svatko može pronaći ponešto za sebe.


Naši djelatnici su u potpunosti informirani, te Vam uvijek stoje na raspolaganju sa osmijehom na licu za savjete, pomoć i tople preporuke najboljih knjiga, darovnog programa, uredskog pribora, odjela papirnice kao i ostalih odjela.  


Iz bogate ponude za sve ljubitelje knjiga izdvajamo one najbolje naslove domaćih i stranih knjiga, stručne literature, edukativnih knjiga, knjiga o sportu, kuhanju, zdravoj prehrani, kao i knjiga za one najmanje.


Za ljubitelje glazbe izdvajamo veliku ponudu glazbenih albuma, dok za one koji imaju gramofon čeka lijep izbor vinila. Isto tako sve filmoljupce čeka veliki opus filmskog kataloga, a za one koji se smatraju pomalo "geek" imamo razne kolekcionarske artikle najpoznatijih naslova. Naravno, mislili smo i na one najmlađe za koje smo pripremili bogati dječji program gdje možete potražiti širok izbor igračaka, društvenih igara, edukativnih igračaka, slikovnica, Playstationa i igrica. Dođite i uvjerite se sami kako smo savršeno mjesto za ispuniti