Xplorer

U Xplorer sportskoj trgovini pronaći ćete sve za aktivan i zdrav život: MTB, gradske i dječje bicikle, veliku ponudu fitness sprava za kućnu upotrebu te opremu za stolni tenis i sportove s loptom. Bilo da tražite nešto za djecu ili za odrasle, za slobodno vrijeme, rekreaciju ili trening, ako ste željni iskustva kupnje pod stručnim vodstvom, naše osoblje spremno je s korisnim savjetima i odgovorima na sva pitanja. Posjetite nas i isprobajte vježbanje na trakama za trčanje, sobnim biciklima, spravama za veslanje ili probajte voziti naše bicikle, tricikle i romobile. Uz kompletan izbor biciklističke opreme, možete pronaći i sve za pilates, različitu fitness opremu, opremu za nogomet i stolni tenis.

Xplorer kao brand lansiran je 2007. godine i svake godine bilježi znatan rast popularnosti u Hrvatskoj i regiji. Danas smo regionalni lider na tržištu bicikala i fitness opreme. „Fit for life“ je naš slogan koji sažima naše temeljne vrijednosti, od pozitivnog pristupa fizičkoj aktivnosti do postojanosti brenda koji je tu za svoje korisnike. Xpert je brand pod kojim proizvodimo bicikle vrhunske kvalitete i modernog dizajna, namijenjene zahtjevnim korisnicima i uvjetima vožnje.

Podrška kupcima nam je vrlo važna – iskoristite našu uslugu besplatne dostave, a za sva vaša pitanja naći ćete odgovore putem besplatnog broja 0800 300 606 ili putem on-line chata na našim internet stranicama www.xplorerlife.hr. Osim garancije, Xplorer svojim kupcima omogućuje i uslugu sastavljanja i dostave sastavljenih proizvoda te usluge mreže ovlaštenih servisa na području cijele Hrvatske.

 

NAČINI PLAĆANJA

American Express - jednokratno i do 12 rata beskamatno. Od 12 do 60 rata potrošački kredit, kamata 8,98%
MasterCard – jednokratno i do 12 rata beskamatno
Maestro (PBZ i Erste banka) - do 12 rata beskamatno
Maestro (Zagrebačka banka) -  jednokratno i do 12 rata beskamatno
Visa – jednokratno i do 12 rata beskamatno
Diners - jednokratno i do 12 rata beskamatno. Od 13 - 60 rata potrošački kredit, kamata 9,85%