Watch Centar

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita. Watch Centar danas zapošljava 70 ljudi i ima godišnji promet od 41,5 miliona kuna te rast od 15% godišnje.

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 18 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske. Primjenjujući program selektivne distribucije surađujemo sa 40 kupaca i prisutni smo u više od 100 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brandovi satova i modnog nakita koje eksluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj, a koje možete pronaći u Westgateu su: Adore, Flik Flak, Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex i TW Steel. Bogati asortiman također uključuje brandove Casio, Paul Hewitt i Tissot.

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.