Posteljina.hr

Posteljina.hr predstavlja grupu visokokvalitetnih proizvoda iz programa kućnog tekstila. Birati možete unutar bogatog programa: ručnici, kupaonski tepisi, kupaći ogrtači, dječji program, posteljne prevlake, posteljni prekrivači, plahte, popluni, nadlošci, jastuci, pokrivači, stolni program, kuhinjski dodaci, kravate i modni dodaci.

Svojim proizvodima već godinama stvaramo trendove poimanja ugode i estetike, izražavanja osobnog stila i vrijednosti pojedinca te visoke kulture življenja. Tradicija proizvodnje zajedno s vlastitim razvojem i oblikovanjem predstavlja nas kao važnog europskog ponuđača proizvoda iz programa kućnog tekstila. Svi proizvodi su napravljeni od raznovrsno obrađenih materijala, među kojima se može birati između raznih veličina, boja i uzoraka.

Suvremenom korisniku odgovaramo brzim odazivom na njegove zahtjeve, a za posebne želje brinemo jednako kao što brinemo za okoliš u kojem stvaramo. I upravo zbog naglaska na prirodnom načelu proizvodi robne marke Posteljina.hr odlikuju se svojom prepoznatljivošću, a izrađeni su u skladu s visokim ekološkim standardima.

Vjerujemo da je Vaš dom najbitnije mjesto na svijetu…

Kontakt