INTERSPORT

U trgovini INTERSPORT MEGASTORE WESTGATE pronaći ćete veliki izbor proizvoda za sport i slobodno vrijeme poznatih svjetskih i Intersport ekskluzivnih robnih marki. Izaberite nešto od najnovije ponude odjeće, obuće i opreme za Vašu omiljenu sportsku aktivnost. Ako trebate savjet ili pomoć pri odabiru, pitajte naše ljubazno i stručno osoblje.

U zadnjih nekoliko godina,  svjedoci smo promjena koje su utjecale na promjenu shvaćanja ljudi o potrebi bavljenja sportom i aktivnog životnog stila. Poslovnu filozofiju Intersporta oblikovali smo prateći te trendove.

Poruka branda INTERSPORT, „Sport to the people“ ili „Sport svima“ na jednostavan i emotivan način utjelovljuje bit INTERSPORTA. Naša filozofija je jednostavna. Što više uživaš radeći nešto, više ćeš se time baviti. Mi vam pomažemo pribaviti opremu koja će vam pružiti najviše uživanja.  Koristi od aktivnog i zdravog životnog stila trebaju biti dostupne svima - to je ono u što vjerujemo i što zastupamo. Mi donosimo „Sport to the people“ i vjerujemo da je sport za svakoga. Osiguravamo najbolju uslugu i proizvode, pomažući kupcima da pronađu rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama.