Froddo

Brand Froddo već dugo godina uveseljava djecu diljem svijeta. Anatomske i posebno dizajnirane cipele prepoznate su od djece i roditelja. Pri kreiranju Froddo cipelica inspiracija dolazi od činjenice da je svako dijete posebno. A kako je svako dijete posebno, tako je i svaka nožica posebna. Zato Froddo dječja obuća mora biti anatomska, prirodna, individualna te svakako zaigrana i zabavna. Jer kakva bi to dječja obuća bila bez zaigranosti i zabave?

Vođen jedinstvenim vrijednostima Froddo se približava se roditeljima i djeci koja su inspiracija u stvaranju maštovite i zaigrane obuće.

ANATOMSKO

Ručno izrađene anatomske cipelice koje su zdrave i oblikovane prema dječjim stopalima. Cipelice koje dolaze u više kalupa - za šire ili uže, uzdignutije ili spuštenije stopalo.

PRIRODNO

U prirodi dijete istražuje, otkriva i uči, razvija se intelektualno i emocionalno. Froddo koristi prirodne materijale i potiče bosonogo hodanje kao najzdraviji način za pravilni razvoj dječjeg stopala. 

INDIVIDUALNO

Svako stopalo je različito, baš kao i svako dijete. To su osnovne postavke kojima pristupa prilikom izrade cipelica. To je obuća koja će kod roditelja i djece stvoriti osjećaj kako je napravljeno “baš za mene”. Linija tenisica se može dodatno personalizirati ostavljanjem prostora na obući za ime djeteta.

ZABAVNO I ZAIGRANO

Pri svakom susretu s roditeljem ili djetetom nagrađuje se, iznenađuje i potiče dječja mašta. Froddo to čini kroz trgovine, cipele, kutije, vrećice, račune… Slavi dječji način razmišljanja jer zna da su djeca zabavna i zaigrana baš kao i Froddo.