Desidero

Kompanija Malagić osnovana je 1990. godine kao mala obiteljska kompanija koja je svojim rukotvorinama napravila prve modele sjedećih garnitura, a danas kompanija Malagić iz dana u dan stvara nove garniture koje su prepoznate i na europskom tržištu. Kompanija Malagić d.o.o zapošljava velik broj djelatnika. Od 2000. godine kompanija Malagić d.o.o Gunja počinje sa proizvodnjom kožnih garnitura – koje se od tada brendiraju kao brend Desidero by Malagić. Desidero trenutno u ponudi ima oko 50-ak kožnih modela garnitura, a kupci diljem zemlje prepoznaju naš suvremeni dizajn, kvalitet izrade i udobnost koje garniture pružaju.

Naše garniture proizvodimo u raznim dimenzijama i raznim kombinacijama materijala (eko koža, štofovi europskog porijekla…) i boja ovisno o želji kupca.

Svaka naša kolekcija je jedinstvena, zanimljiva na svoj poseban način te otkriva i potpuno novi pogled na dizajn, stil i boje. Kod izrade se primjenjuju vrhunski materijali i tehnologije prema važećim standardima međunarodne kvalitete.