Casada Adriatic

Tvrtka Casada je etablirani njemački proizvođač masažnih, wellness i lifestyle uređaja. Iz naše ponude izdvajamo vrhunske masažne fotelje koje možete isprobati na našem izložbenom prostoru, kao i posebno dizajnirane masažne uređaje koji pružaju užitak masaže u ambijentu vašeg doma, ureda ili automobila.

Iz naše ponude posebno ističemo masažni uređaj Maxiwell III, koji ergonomski dizajniranim masažnim glavama tretira bilo koji dio tijela – kružnim pokretima, poput ručne masaže. Idealan je za tretman leđa kod umora, napetosti i bolova, a zbog terapijskog učinka koji imaju žadom presvučene masažne glave s mogućnosti grijanja, pokazao je izvrsne rezultate kod potrebe za brzim uklanjanjem celulita i masnih naslaga.

Neki od naših proizvoda:

MASAŽNA FOTELJA KENNEDY III – posebna cijena za hrvatsko tržište
MASAŽERI QUATTROMED I MAXIWELL - 10 godina garancije
SPRAVA ZA KUĆNI FITNESS – POWERBOARD
MASAŽNA FOTELJA S NASTAVKOM ZA NOGE I UGRAĐENOM MULTIMEDIJOM

Posebno:

Masažer Miniwell – najmanji kompaktni masažer koji pruža potpunu kružnu shiatsu masažu. Za sve dijelove tijela, uz mogućnost korištenja u kući, na poslu i u automobilu.

Sve naše masažne proizvode možete isprobati na našem izložbeno prodajnom prostoru, u holu trgovačkog centra Westgate, na 1. katu pored trgovina Pepco, Zavas i PitaRosso. Ukoliko želite informacije o proizvodima ili individualni termin za probu uređaja, slobodno nam se javite na telefon 095/814 5347 ili na mail casada.zagreb@gmail.com.

Radno vrijeme izložbenog prostora je:
PON – ČET: 14:00h – 21:00h
PET – NED: 10:00h – 21:00h
Za vrijeme Late Night Shoppinga radimo do 22:00 h. 
 

Posjetite naš web: www.casada-adriatic.hr.

http://casada-masazne-fotelje.com/

Pratite nas na Facebooku: https://www.facebook.com/casadaadriatic