Carpisa

Carpisa, brend Kuvere SpA, rođen je 2001., a za nekoliko godina se širi kao trgovački fenomen u mogućnosti ponuditi moderan proizvod s apsolutno jedinstvenim odnosom cijene i kvalitete. Njegov logo, mala kornjača, obilježava Carpisa brend od svog rođenja. U nekoliko godina Carpisa otvara više od 500 trgovina u Italiji i inozemstvu, uključujući i trgovine upravljane franšizama.

Koncentracijom pažnje na sve složeniji razvoj tržišta, Carpisa jača uspjeh odabirom prave marketinške strategije s ciljem orijentiranim na kupca. Svijet Carpise uključuje različite kategorije proizvoda: četiri sezonske kolekcije modnih torbi, prtljage i malih kožnih proizvoda za žene i muškarce, te, pored profesionalnih torbi i modnih dodataka, i širok raspon putnih artikala.

Neprekidna potraga za stilom i pozornost na nove modne trendove napravili su CARPISA proizvod jedinstvenim na tržištu: kolekcije su široke i bogate proizvodima usmjerenim na žene i muškarce s različitim potrebama.

Nakon uspjeha u Italiji, Carpisa ima za cilj osvajati međunarodna tržišta: uz trgovinu u Barceloni, već je prisutna u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Malti, Cipru, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Slovačkoj, Mađarskoj, UAE, Saudijskoj Arabiji, Litvi, Češkoj Republici.

Kontakt