Benetton

United Colors of Benetton je jedan od poznatijih brandova širom svijeta čiji stil čine jake boje, energija i praktičnost.

Muška, ženska, dječja odjeća i linija donjeg rublja nude kupcima moderan i praktičan izgled u svim prilikama, na poslu, u šetnji gradom, kroz športske aktivnosti...

Temelj njihove prodaje je odjeća snažnog karaktera, prepoznatljivog talijanskog designa, čiji stil, kvaliteta i strast čine casual United Colors of Benetton, modni brand Sisley, Playlife ležerna odjeća.

U ponudi branda u Benettonovim trgovinama širom svijeta se može pronaći i donje rublje, dječji proizvodi, putne torbe, parfemi...


Uz Benetton tu je i Sisley. Sisley je poznati modni brand, dio Benettonove grupacije i jedan od vodećih trendovskih brandova na svijetu. Kolekcije ovog brenda pune su novih modnih ideja te određuju trendove za dinamične mlade žene i muškarce. Kreativnost branda i Sisleyov stručni tim svoj rad su usmjerili na stvaranje i očuvanje imagea već potvrđene kvalitete i imena.

Iz godine u godinu Sisley za sve ljubitelje mode donosi nove inovativne kolekcije, u skladu s najnovijim trendovima. Tim dizajnera fokusiran je na fenomene privlačne mlađim generacijama, a zahvaljujući tome Sisley je prepoznatljiv po svom snažnom imidžu, nekonvencionalnosti i snažnoj estetici s kojom se ljubitelji mode mogu lako identificirati. Detalji, modni dodaci, boje i materijali koji se koriste u svakoj novoj kolekciji kombiniraju kreativnost, inovaciju i sofisticiranost.