BIPA

BIPA drogerija u svojoj ponudi ima veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva no isto tako nudi veliki izbor dekorativne kozmetike i parfema. Između gotovo 8000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe.

U BIPA-ine vlastite robne marke ulaze LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty, little Girl, MY i B.STYLED.

Vrhunska šminka iz linije LOOK BY BIPA svojim žarkim, modernim bojama mlade djevojke pretvara u kraljice stila i ljepote. Šarenilo, prepoznatljiv i ležeran dizajn te vrlo pristupačna cijena čine proizvode LOOK BY BIPA neizostavnim sastojkom svake kozmetičke torbice.

LOOK BY BIPA pazi na svaki detalj te nudi sve što je potrebno za savršen mladenački izgled – za blistave usne, sjajan ten i istaknute oči. I kao šećer na kraju – nokti! Sada je moguće imati profesionalno njegovane nokte uz pomoć lakova i dodatnih proizvoda za nokte iz linije LOOK BY BIPA NAILS.

Visokovrijedna dekorativna kozmetika iQ COSMETICS svojom kvalitetom i vrlo povoljnim cijenama ostavit će svaku ženu bez daha.

b.pretty donosi pregršt boja, sjajnih tekstura te svjetlucavosti i glamura u dosad neviđenoj mjeri! Šminka b.pretty prikladna je za svaki stil – poslovni, casual, elegantan ili glamurozan - raspon ove šminke udovoljava svim zahtjevima.

 

Za djevojčice, BIPA je pripremila posebno dizajniranu šminku iz linije little Girl koja je prilagođena dječjim potrebama.

BIPA-in svijet njege za tijelo, kožu i kosu MY ispunjen je mirišljavim i nježnim proizvodima za optimalnu brigu o tijelu. Razgranata mreža preparata linije MY ispletena je od nekoliko programa: MY dent, MY body, MY hair, MY face, MY young face te MY man. Zasebno, svaki od navedenih programa sadrži sve što je potrebno za potpunu njegu određenog dijela tijela.

Osim kozmetike, BIPA je u svoje robne marke uvrstila i brand B.STYLED čiji asortiman obuhvaća kvalitetne najlonke i čarape.

Kako bi nagradila vjernost svojih klijenata, BIPA im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

Za svakih potrošenih 50 kuna, na BIPACard karticu se izravno dodaje 1 kuna! U prvom tromjesečju skupljaš kune, a u drugom trošiš kune.

Korisnici BIPACard kartice prilikom svake kupnje imaju na raspolaganju više od 70 proizvoda na posebno sniženoj BIPACard cijeni.

Isto tako, BIPACard kartica omogućuje ostvarivanje popusta za vrijeme trajanja Baby dana na artikle za djecu i bebe, od pelena preko kremica pa sve do dječje hrane.

BIPA vlasnicima BIPACard kartice daruje rođendanski poklon bon s 15% popusta na jednu cjelokupnu kupovinu.

Dođi u BIPA-u i pronađi sve što ti je potrebno za sjajan izgled, božanski miris i blistavi dom!

 

Tvoja,

BIPA