Auto Remetinec

Auto Remetinec d.d. je tvrtka registrirana za popravak i održavanje cestovnih motornih vozila, promet auto dijelova i vozila, ispitivanje tehničke ispravnosti i registraciju svih vrsta vozila i zastupanje stranih tvrtki.

U suradnji s tvrtkom P.Z. Auto – generalni uvoznikom vozila VW koncerna za Republiku Hrvatsku - ovlašteni smo trgovac i serviser ŠKODA vozila, te ovlašteni serviser za VW osobna i gospodarska vozila, a kvalitetu naših usluga potvrđuje certifikat ISO 9001. U proljeće 2011. godine učinili smo u našem poslovanju veliki korak naprijed te smo, u suradnji sa SUZUKI korporacijom, postali ovlašteni uvoznik, trgovac i serviser SUZUKI vozila.

Našim cijenjenim kupcima pružamo kompletnu uslugu za njihovo vozilo – od kupnje, tehničkog pregleda i registracije, usluge popravka i održavanja vozila u servisnoj radionici, autolimarskih i autolakirerskih usluga do procjene šteta na vozilima koja se može obaviti u procjenilištu Croatia osiguranja otvorenom u prostoru naše tvrtke.

Ovlašteni smo zastupnik nekoliko vodećih svjetskih tvrtki koje proizvode autoservisnu opremu, a posebno ističemo sljedeće:  MAHA – Maschinenbau Haldenwang Njemačka, Blackhawk USA, Hunter Engineering Company USA, Texa Italija, Space Italija te NORFI Njemačka.

Kvalitetom i zalaganjem u poslovanju gradili smo ugled i stjecali povjerenje korisnika naših usluga, a upravo je to povjerenje ključ našeg dugogodišnjeg prisustva na tržištu te obveza i poticaj za budućnost.