4F

4F je robna marka koja nudi visokokvalitetnu sportsku odjeću i dodatke. Naša karakteristika je kombinacija kvalitete, tehnologije i modernih tkanina s modernim dizajnom. Naša sportska trgovina nudi proizvode prikladne za trening i svakodnevno nošenje.


Podržavamo sportske profesionalce i amatere


Više od 13 godina podržavamo i profesionalce i amatere u raznim sportovima, uključujući trčanje, biciklizam, fitnes, skijanje i tenis. Promičemo aktivan način života i sportsko natjecanje u fair play duhu.


Izrađujemo kompletne proizvode za sportsku odjeću


Skupina smo ljubitelja sporta - najzahtjevnijih korisnika naših proizvoda. Sagradili smo vrlo snažan kreativni tim koji dizajnira kompletnu sportsku odjeću i dodatke, od početnog koncepta, odabirom prave tehnologije, odabirom boja i osiguravanjem kvalitete završne obrade, do konačnog projekta koji zadovoljava u smislu funkcionalnosti i dizajna.


Danas je 4F prisutan u većini europskih zemalja putem dobro razvijene veleprodajne mreže. Naši proizvodi dostupni su i u više od 600 multibrend trgovina. U Poljskoj posjedujemo više od 160 monobrend trgovina, opslužujemo i preko 400 korporativnih klijenata.


Mi smo poljska tvrtka


Vlasnik marke 4F je OTCF - poljska tvrtka koja se bavi stvaranjem, proizvodnjom i prodajom sportske odjeće.


Trgovina 4F nudi sportsku i vanjsku odjeću kao što su: sportske jakne, sportske dukserice, fitnes trenirke, runo, majice / majice, sportske i treking cipele, skijaške hlače i jakne, softshell sportska odjeća, biciklistička odjeća, termoaktivno donje rublje, ruksaci i turističke torbe , sportsko donje rublje i sve ostale sportske i putne potrepštine.

Kontakt

Info telefon:

E-mail: