Proljetne kolekcije

Proljetne kolekcije

Proljeće nam kuca na vrata, a s njim i trendovi za 2020. godinu. Novi odjevni komadi, modni dodaci, krojevi i siluete, te boje i uzorci koje ćemo obožavati.


Nove kolekcije ostale su vjerne favoritima kada je riječ o modelima, no palete boja i materijali donose novosti i osvježenje prikladno dobu godine. 

Dašak proljetne atmosfere u nove kolekciju svakako su unijele pastelne nijanse mint zelene, ljubičaste, narančaste i nezaobilazne plave boje.

Afinitet dizajnera prema čipki neizostavan je i ove godine, a vrlo specifičan stil prozračne čipke za proljeće podsjeća na heklane komade koje su naše voljene bake imale na gotovo svim površinama u domu.

Nostalgični tekstil također je dobrodošao i rado viđen kao dodatak ili glavni motiv ključnog komada.

Cvijeće? Za proljeće? Cvjetni dizajn jedan je od modnih trendova koji će se vratiti na velika vrata ovog proljeća, kako zaključujemo prema viđenim komadima iz novih kolekcija.U Westgate Shopping Cityju nas čekaju nove, svježe i trendi proljetne kolekcije!

Poznati svjetski brendovi Reserved, H&M, Terranova, New Yorker, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Mass i mnogi, mnogi drugi donose najbolje modne kombinacije za ulazak u proljeće i toplije dane.