Westgate je centar shoppinga i mnogo više….

Westgate je centar shoppinga i mnogo više….


U Westgateu možeš pronaći baš sve, a izbor je više nego odličan.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi, a uskoro se otvaraju i nove trgovine.


Svi roditelji već znaju tu su i neizostavne trgovine velikih formata za mališane kao što su : Baby Center, Dječji svijet, Froddo, next i još mnogo drugih.

Ne smijemo ni zaboraviti na vrhunsku ponuda trgovina namještajem i s asortimanom za uređenje doma na više od 25.000 kvadrata. Westgate Home, interior cluster u sklopu centra, jedinstvena je i najveća ponuda trgovina za uređenje doma na jednom mjestu u Zagrebu. Na jednom mjestu prisutno je čak 30ak trgovina za uređenje doma, a kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i mnogi drugi.


Djeca su pravo blago, ali ponekad i roditelji trebaju minutu za sebe. U sklopu Westgatea je i velika igraonica za djecu Family Park. Trampolini, vulkani, mini-karting, napuhanci, 4d simulatori, PlayStation zona i još svakojaka čudesa oduševit će apsolutno svakog klinca ili klincezu. Dok klinci uživaju pod paskom animatora, mame i tate mogu uzeti dugo očekivani predah za pročitati knjigu, popiti kavu s prijateljima ili – odraditi shopping.


Nakon shoppinga treba nešto i pojesti, a Westgate ima prave restorane…na jednom mjestu te čekaju Batak, Rock'n'Bowl restoran, Burger bar, Family Restaurant, Maxi Grill.. gdje možeš pojesti savršeni burger, čušpajz, ćevape, tjesteninu ili nešto po svojem izboru. Brzo, fino i pristupačno savršen je završetak svakog shoppinga.


Nakon gastro-uživanja treba i utrošiti te kalorije. Srećom pa Westgate ima u ponudi i kuglanu Rock'n'Bowl s čak 14 staza za velike i 2 staze za male kuglače.


Westgate tvoj centar svijeta!