Westgate je centar shoppinga i mnogo više….

Westgate je centar shoppinga i mnogo više….


U Westgateu možeš pronaći baš sve, a izbor je više nego odličan.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi, a uskoro se otvaraju i nove trgovine.


Svi roditelji već znaju tu su i neizostavne trgovine velikih formata za mališane kao što su : Baby Center, Dječji svijet, Froddo, next i još mnogo drugih.

Ne smijemo ni zaboraviti na vrhunsku ponuda trgovina namještajem i s asortimanom za uređenje doma na više od 25.000 kvadrata. Westgate Home, interior cluster u sklopu centra, jedinstvena je i najveća ponuda trgovina za uređenje doma na jednom mjestu u Zagrebu. Na jednom mjestu prisutno je čak 30ak trgovina za uređenje doma, a kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i mnogi drugi.


Djeca su pravo blago, ali ponekad i roditelji trebaju minutu za sebe. U sklopu Westgatea je i velika igraonica za djecu Family Park. Trampolini, vulkani, mini-karting, napuhanci, 4d simulatori, PlayStation zona i još svakojaka čudesa oduševit će apsolutno svakog klinca ili klincezu. Dok klinci uživaju pod paskom animatora, mame i tate mogu uzeti dugo očekivani predah za pročitati knjigu, popiti kavu s prijateljima ili – odraditi shopping.


Nakon shoppinga treba nešto i pojesti, a Westgate ima prave restorane…na jednom mjestu te čekaju Batak, Burger bar, Family Restaurant, Maxi Grill.. gdje možeš pojesti savršeni burger, čušpajz, ćevape, tjesteninu ili nešto po svojem izboru. Brzo, fino i pristupačno savršen je završetak svakog shoppinga.


Nakon gastro-uživanja treba i utrošiti te kalorije. Srećom pa Westgate ima u ponudi i kuglanu s čak 14 staza za velike i 2 staze za male kuglače.


Westgate tvoj centar svijeta!