TREND REPORT: Bijela boja u glavnoj ulozi

TREND REPORT: Bijela boja u glavnoj ulozi


Jedna od onih boja koja je uvijek in je bijela; štoviše, kada se želimo odjećom istaknuti, često odabiremo bijele odjevne predmete. Bijela boja simbolizira mir, red, čistoću, vječnost, ali i nove početke. Osim toga, izgleda iznimno luksuzno i može se nositi kao upečatljiva nijansa za stvaranje svevremenskog outfita.

Stiglo je ljeto, vrijeme je sve ljepše i idealan je trenutak da krenete u potragu za bijelim komadima, a mi smo upravo ovaj trend u raznim varijacijama pronašli u Westgate Cityju. Minimalni, monokromatski look uvijek je pobjednički odabir! Nema tajnog trika u nošenju potpuno bijele odjeće - svatko to može izvesti i izgledati apsolutno prekrasno.

Ako ne znate od kuda početi i kako stilizirati ovaj look, pronašli smo nekoliko inspiracija koje će odlično poslužiti pri odabiru ključnih komada za dane pred nama.Bijela odjeća od glave do pete izgleda čisto, elegantno i potpuno samouvjereno. Srebrni ili zlatni nakit dodat će prekrasan kontrast izgledu. Zavirite u ponudu brendova H&M, Reserved, Varteks i Comma u Westgate Cityju jer isti nude bezbroj opcija za stvaranje ove kombinacije.Ako želite postići primjetan look bez puno napora, total look u bijeloj idealan je izbor! Bilo da se odlučite za proljetnu haljinu, hlače i top, stlizirajte ih s torbicom i cipelama u bijeloj boji. Za kontrast posegnite za detaljima u leopard printu koji je must have ove sezone ili pak uvijek trendi plavim prugicama. Gdje potražiti ovakve komade? Proučite ponudu brendova C&A, Mohito, New Yorker, Cropp i Terranova u Westgateu.

Svakako nas posjetite i pronađite svoje top kombinacije u bijeloj boji! Dobar ulov želimo!