PRVO HRVATSKO DJEČJE KINO JE BESPLATNO

PRVO HRVATSKO DJEČJE KINO JE BESPLATNO

Vjerujemo kako već svi ponosni roditelji malih prinčeva i princeza znaju, Westgate ponudu obogaćuje velika igraonica Family Park, jedinstvena u Hrvatskoj. Mogli bi to nazvati pravim malim rajem za djecu, gdje oni mogu nesmetano uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju najveće dječje igraonice u Hrvatskoj, na preko 5000m2. U sklopu igraonice nalazi se i prvo hrvatsko dječje kino uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Uistinu, pravo je to kino u kojem su sjedala velike, šarene i zabavne vreće, i gdje djeca samostalno uživaju u projekcijama, uz nadzor animatora i 'teta čuvalica’. Kao i u svakom drugom kinu, za potpuni kino doživljaj, mališani uz film mogu grickati kokice i piti vrlo ukusne i zdrave napitke.


Familiy park igraonica odlučila je uvesti specijalnu pogodnost i razveseliti sve klince i klinceze, dječje kino je besplatno. Od sada će svi mališani koji kupe ulaznicu za veliku igraonicu moći pogledati kino projekcije bez dodatnog plaćanja. No, to nije jedina radosna vijest, Luis i društvo iz svemira zabavit će klince i klinceze svojim maštovitim pustolovinama.Sadržaj filma - divna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dječaku koji postaje prijatelj s tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjur pao u njegovu kuću. Dječak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbjegne odlazak u internat i tu počinje prava avantura.


Kino projekcije: srijeda i petak u 18 sati, te nedjelja u 12:30h.


Mame i tate priuštite klincima avanturu za pamćenje, a vi za to vrijeme uživajte u velikoj ponudi modnih brendova, dućana za uređenje doma, te brojnim gastro i zabavnim sadržajima Westgate Shopping Cityja.  Za više informacija o rođendanskim ponudama i rezervacije termina kontaktirajte nas na:


mob: 099 222 0 300


besplatni telefon: 0800 222 030


mail: info@familypark.hr