Povedi me doma

Povedi me doma

Sanjaš o domu iz snova? Odsad tvoj san postaje stvarnost jer u Westgateu na više od čak 20.000 kvadrata možeš pronaći sve što ti treba za savršeno uređenje doma! Na samo jednom mjestu čeka te baš sve što trebaš da ti se želje i snovi oslikaju u tvojoj sobi, dnevnom boravku i omiljenom mjestu za odmor i ugodan boravak. Westgate home na najvećem prostoru okuplja poznate trgovine namještajem u kojima najbolja ponuda poznatih brendova nudi za svakoga ponešto. Novootvorena trgovina Prima na 3.000 kvadrata s franšiznim kutkom za home deco nizozemskog Coco maisona čeka te kod ulaza 3.


Također, u prizemlju kod ulaza 3, jedinstveni i prostrani Möbel Land nudi ti baš sve što ti treba za uređenje doma iz snova.


Međunarodni maloprodajni lanac JYSK sadrži baš sve za kuću i nalazi se u prizemlju centra kod ulaza 4. Riječ JYSK predstavlja pouzdanost, a takva je i usluga ovoga brenda širom svijeta.


Dogtas exclusive spoj je dizajna i kvalitete sa optimalnim cijenama.

Svjetski brand Dogtas exclusive svoj jedinstveni asortiman nudi u svim svjetskim metropolima, a svoje je mjesto našao i u Westgateu.


U trgovini Desidero kolekcija je jedinstvena, zanimljiva na svoj poseban način te otkriva i potpuno novi pogled na dizajn, stil i boje. Kod izrade se primjenjuju vrhunski materijali i tehnologije prema važećim standardima međunarodne kvalitete.


Interijeri Zadro posebni su po svojem personaliziranom pristupu i idejnim rješenjima uz široku paletu boja i dekora.


HomeConcept by Zaharex donosi širok spektar kvalitetnog namještaja i proizvoda za spavanje: velik izbor pločastog i tapeciranog namještaja, elegantnih modela stolica, udobnih madraca i brojnih drugih artikala za uljepšati prostor.


Sancta Domenica Megastore donosi najveću ponudu na više od 700 kvadrata čistog tehnološkog užitka na prvom katu centra.


Najveći TEDi u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata u Westgate Shopping Cityju prošle godine. Omiljenu trgovinu krasi to što su cijene male, a izbor velik. Asortiman poziva na pretraživanje i uvijek se može pronaći nešto što je potrebno.


Pepco koji te čeka u prizemlju centra, najpopularniji je prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Svoj uspjeh duguje svojim ljudima i njihovu doprinosu.


Posteljina.hr predstavlja grupu visokokvalitetnih proizvoda iz programa kućnog tekstila. Svojim proizvodima već godinama stvara trendove poimanja ugode i estetike, izražavanja osobnog stila i vrijednosti pojedinca te visoke kulture življenja. 


Westgate home donosi više od 20.000 kvadrata za uređenje doma na jednom mjestu i postaje omiljena shopping destinacija svima koji su se odlučili učiniti svoju kućicu – svojom slobodicom. Povedi me doma – poručuje ti naš namještaj i jednostavno ti nudi jedinstvenu mogućnost da tvoj dom postane kao što sanjaš!