NOVO - OPTIKA ANDA!

NOVO - OPTIKA ANDA!

Jedan od najuspješnijih optičkih lanaca u regiji - Optika Anda stigla je u Westgate Shopping City. Pridružite se slavljeničkom vikendu uz otvorenje Optike Anda, brojne pogodnosti i super popuste!


Super popusti za sve

Ovaj vikend postoji više od jednog razloga za slavlje! Optika Anda otvorila je svoju dvadeset i petu poslovnicu u Hrvatskoj, a Westgate Shopping City slavi svoj jedanaesti rođendan. Zato vas u slavljeničkom duhu Optika Anda daruje popustima do 50%. Ako ste u potrazi za novim dioptrijskim okvirima, savršen je trenutak za kupnju novih okvira po 50% manjoj cijeni. Osim toga na cijeli asortiman sunčanih naočala i kontaktnih leća možete iskoristiti 30% popusta.


Na više od tristo kvadratnih metara prostire se nova poslovnica Optike Anda u sklopu koje se nalazi i ordinacija s najsuvremenijim tehnologijama u području optometrije. Na jednom mjestu tako možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije, izraditi naočalne leće i odabrati dioptrijske okvire za cijelu obitelj. A za one kojima su sunčane naočale najvažniji modni dodatak, Optika Anda će postati omiljena destinacija s must have modelima prestižnih brendova.


Najbolje u svijetu naočala možete pronaći na policama Optike Anda. Od vječito popularnih svjetskih imena kao što su Ray Ban, Gucci, Police, Vogue, Dolce & Gabbana, pa sve do modernih prestižnih brendova Saint Laurent, Persol ili David Beckham.

Bogati izbor, kvaliteta, trendovi i briga o vašim očima – sve na jednom mjestu.

Vidimo se u Optici Anda