NOVO - KNJIŽARA ZNANJE

NOVO - KNJIŽARA ZNANJE

U Westgate Shopping City stigla je knjižara Znanje.

Znanje d.o.o. jedna je od najstarijih izdavačkih kuća u Hrvatskoj, s dugogodišnjom tradicijom u nakladničkoj, tiskarskoj i knjižarskoj djelatnosti.

Među izdanjima Znanja, uz poznatu biblioteku svjetskih bestselera HIT te biblioteku dječje knjige i lektirnih naslova Stribor, ističe se i biblioteka džepnih izdanja svjetskih hitova Knjiga dostupna svima. Osim beletristike, Znanje izdaje priručnike praktične namjene, kuharice, autobiografije te slikovnice i knjige za djecu.

Uz vlastitu nakladu, u ponudi knjižare Znanje nalazi se i veliki izbor strane knjige, odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika te bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke. Osim knjiga, u knjižari Znanje mogu se pronaći i društvene igre, školski program, torbe i pernice, kao i bogati darovni program i odjel papirnice.


Povodom otvaranja osigurali su 25% popusta na cjelokupnu ponudu naklade Znanje, Vorto Palabra i strane knjige. Ponuda traje do 30. rujna 2022. i vrijedi samo u novootvorenoj knjižari u Westgateu. Popusti i akcije se ne zbrajaju.