Novi film u dječjem kinu

Novi film u dječjem kinu

Epska avantura Dolittle stigla je i u prvo hrvatsko dječje kino. 


Dolittle je humoristični film redatelja Stephena Gaghana i scenarista Gaghana i Thomaas Shepherda. Film je baziran na liku doktora Dolittle kojeg je stvorio Hugh Lofting.

Robert Downey Jr. tumači glavnu ulogu u filmu - doktora Dolittle.

 

Sadržaj filma - Nakon što je pred sedam godina izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle, poznati liječnik i veterinar Engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja. No, kada se mlada kraljica teško razboli, Dolittle je prisiljen uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka. Doktoru se u njegovom naumu pridružuju mladi, samozvani pripravnik i raskalašena družina životinja, uključujući snažnu papigu, koja je i najvjerniji savjetnik Dolittlea.


U sinkroniziranoj verziji glumačku postavu čine Krešimir Mikić kao Dolittle, Marko Ožbolt, Jelena Miholjević, Ognjen Milovanović, Bojan Navojec, Luka Petrušić, Robert Ugrina i drugi.


Kino projekcije: ponedjeljak, srijeda i petak od 18 sati.Za više informacija o rođendanskim ponudama i rezervacije termina kontaktirajte nas na:


mob: 099 222 0 300


besplatni telefon: 0800 222 030


mail: info@familypark.hr