Kupuj odgovorno. Biraj prostrano!

Kupuj odgovorno. Biraj prostrano!

Želiš u shopping ali te muči kako ga obaviti na siguran način.

Odlazak u obiteljski shopping ne mora biti stresan, donosimo razloge zašto kupovati u Westgate Shopping Cityju i savjete na što obratiti pozornost.

 

Biraj prostrane trgovine i trgovačke centre

Ako ulaziš u manju trgovinu ili manji trgovački centar, teže je održati fizički razmak s drugim kupcima. Logično, zar ne? Zato te u Westgateu očekuju trgovine velike kvadrature i hodnici širine 16 metara koji odišu prozračnošću. Gužva ovoga puta nije dobra.

 

Higijena i čistoća prostora su broj 1

Obrati pažnju jesu li trgovina ili trgovački centar uredni i čisti. Westgate posvećuje iznimnu pozornost i brigu o higijeni te se Centar više puta na dan dezinficira, a dodirne površine poput rukohvata, kvaka i sl. te sanitarni prostori se dezinficiraju svaka dva sata, te su na više mjesta u Centru postavljena sredstva za suhu dezinfekciju ruku koje kupci mogu koristiti.

 Ono smo što (u)dišemo

Kvaliteta zraka uvelike doprinosi širenju ili sprječavanju širenja virusa. Iako je boravak na otvorenome preporučljiv, ponekad se i „unutra“ možeš osjećati kao da si vani na zraku. U Westgate Shopping Cityju 56 jedinica za upuhivanje svježeg zraka pročišćuje i filtrira zrak centra.

 

Zašto je i gužva na parkingu loša?

Ne, vozilo ne može dobiti virus ako se nalazi u gužvi na parkingu – ali ipak, gužva znači i veliku mogućnost bliskog kontakta/fizičkog sudara s drugim kupcem, no u Westgateu to nije problem jer te čeka čak 7500 parkirnih mjesta.

 

Više toaleta, manje gužve

Više sanitarnih čvorova znači i da manje ljudi koristi pojedini čvor. Logično, zar ne? Ne brini o gužvi jer Westgate Shopping City raspolaže s 46 sanitarnih čvorova.

 

Odmor od shoppinga uz kavu. Smijem li to?

Svaki shopping završava „kavom“ (kava – prev. druženje uz napitak), a nema razloga da i dalje tako ne bude. Ugostiteljski objekti u Westgateu se mogu pohvaliti velikim i prostranim terasama. Popij kavicu i pojedi ručak na jednoj od brojnih terasa okupanih suncem.
Da li je odlazak u shopping uopće siguran?

Da! Shopping može biti zabavan, siguran ali i zdrav budući da trenutno prakticiramo sve više sjedalački način života. Najbitnije je da slijediš naše upute i upute civilnog stožera da bi shopping bio maksimalno ugodan.