Kako smo se proveli za rođendanski vikend

Kako smo se proveli za rođendanski vikend

Proslavili smo naš 13. rođendan, ali vjerujemo da to već znate, jer je Westgate Shopping City bio nezaobilazna destinacija proteklog vikenda.


Prisjetimo se kako je to izgledalo od 11. do 13. studenog…


Hungry Mile je u subotu pripremao ukusne jesenske specijalitete pa su naši posjetitelji mogli uživati u gustoj juhi od bundeve i povrća, rižotu od bundeve s čipsom od špeka te za slatki kraj – pita s jabukama. Sudeći po reakcijama posjetitelja, svi su poprilično uživali u jelima ovog vještog kuhara.


Nakon finog ručka, valjalo je i dobro proslaviti, a za to se pobrinula pjevačka zvijezda Neda Ukraden koja je okupila brojne fanove. Zapjevali smo hitove „Da se nađemo na pola puta“, „Na Balkanu“, „Zora je“ i mnoge druge. Atmosfera je bila i više nego pozitivna i veselimo se nekom idućem susretu u ovako velikom broju!


Nedjelja je bila dan za ukusne zalogaje chefa Mate Jankovića koji nam je pripremio zanimljive spojeve sezonske hrane. Na meniju se našla kruška s kozjim sirom i lješnjacima, purica s mlincima te kolač od kestena s narančom koji je nestao brzinom svjetlosti pa možemo samo pretpostaviti da su posjetitelji jako uživali u nedjeljnom ručku.


Siti i sretni, uživali smo u prekrasnim izvedbama mladih izvođača među kojima su bili Matej Mudrovčić, David Temelkov, Jurica Jelača i Jakob Grubišak.


Ne zaboravimo i naše maskote, Westona i Vicky, koji su tokom cijelog vikenda mamili osmijehe na licima posjetiteljima, pogotovo onim najmlađima koji ne mogu sakriti oduševljenje kada ih ugledaju.


Dobre popuste ne moramo ni spominjati, stoga se nadamo da ste iskoristili velike rođendanske pogotnosti i napunili vrećice.


Hvala svima koji su bili dio ove velike proslave, veselimo se nadolazećim događanjima!