Kako do prave božićne bajke u domu

Kako do prave božićne bajke u domu

Blagdani nam polako kucaju na vrata i već ih možemo osjetiti svuda oko nas. Ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenog, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu - donosimo vam ideje za najljepše uređenje.

Volite li šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku.  

FOTO: Gala Decor, Westgate Shopping City

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja upotpunit će totalan look.

FOTO: Sinsay, Westgate Shopping City

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno - bijelu kombinaciju boja. Osim uvijek popularne crvene, još jedna neizostavna boja za vrijeme blagdana je i zlatna. Zlatna boja u interijere donosi osjećaj odvažnosti glamura. Zlatni detalji poput kuglica, dekoracija ili svijećnjaka transformirat će svaki prostor u pravu božićnu oazu s daškom glamura i luksuza.

FOTO: Prima, Westgate Shopping City

Pri dekoriranju prostora nemojte zaboraviti na božićni vijenac. Možete birati između kreativnih i upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih i jednobojnih varijanti. 

FOTO: Gala Decor, Westgate Shopping CIty

Detalji i male dekoracije poput modernih čarapa za poklone, svijećnjaka, figurica i svima nam dragih patuljaka dočarat će blagdanski duh u punom sjaju. 

FOTO: Sinsay, Westgate Shopping City

FOTO: Gala Decor, Westgate Shopping City