Hit boje koje ćemo nositi ovo proljeće

Hit boje koje ćemo nositi ovo proljeće

Živopisne i žarke boje unose posebno očaravajuće note u komade koje ćemo nositi i ove godine. Sinsay, Mango, Reserved i Mohito samo su neki od modnih brendova gdje smo uočili trend boja koje će vladati i ove godine.


Svakako posjeti jednu od brojnih trgovina u našem centru i pronađi svoje modne komade jer boje ovo proljeće vladaju. 

FOTO: Mango


Narančasta

Ova boja je hit već nekoliko sezona i ponovo privlači pozornosti u novim kolekcijama. Bez obzira odlučiš li ju nositi od glave do pete ili samo kroz detalje, narančasta će vladati i ove sezone. Narančasti komadi poput vestica ili haljina top su pogodak za nadolazeće dane. 

FOTO: Mango


Žuta

Raskošna i vibrantna paleta žute boje donosi nam nekoliko novih it nijansi od nježno žute pa sve do neonsko žute. Da će ova upečatljiva boja zaokruživati ​​proljetne ponude, pokazali su nam brojni dizajneri.

FOTO: Reserved


Plava

Plava boja i dalje vlada modnim pistama. Usudili bismo se reći - ne postoji nijedna druga boja koja je tako osnovna, a opet tako puna iznenađenja. Plava u kombinaciji sa nekom od drugih vibrantnih boja pun je pogodak, a u kombinaciji sa žarko zelenom stvara pravi wow efekt. 

FOTO: Mohito


Ružičasta

Ova razigrana boja prati nas već neko vrijeme a sigurno je da će se ružičasta zadržati tijekom cijele sezone. Ružičasta dolazi u raznim nijansama, a hit su sve, od neonskih pa do pastelnih. Ružičasta i zelena su top kombinacija. 

FOTO: Sinsay


Zelena

Savršena za kombiniranje, zelena boja donosi svježinu i svestranost. Zelena će se odlično slagati s neutralnim bojama, nježnim pastelnim nijansama ali i žarkim bojama poput narančaste ili ružičaste.