A što ti biraš?

A što ti biraš?


Počelo je vrijeme shoppinga, a mi donosimo top 5 trendova ovoga ljeta. Uz to nas i zanima što je više trendy… koji bi vi odabrali od ponuđena dva trenda…

 

Kategorije smo podijelili na odjeću, obuću, uređenje doma, ….

 

No krenimo redom

 

Haljina prugastog ili cvjetnog uzorka?

 

Dašak glamura i profinjenosti u ljeto svakako unose prozračni materijali s uzorkom neodoljivih prugica. Cvjetni dizajn jedan je od modnih trendova koji se vratio na velika vrata, kako zaključujemo prema viđenim komadima iz novih kolekcija.

Hit štikle ili tenisice?

 

Još jedno vječno pitanje je - štikla ili tenisica. Look koji se danas kombinira takoreći sa svime, novi trend koji se nakon godina minimalizma stopio u našu svakodnevicu. Štikla je neizbježan dio garderobe modernih žena diljem svijeta. Bilo da se radi o niskoj ili visokoj potpetici, štikla daje nevidljivo samopouzdanje svakoj ženi te ju tako izdvaja iz većine

Baršunasta ili kožna sofa?

 

Široko rasprostranjen u modi i interijeru - baršun, dugo je bio tkanina za stvaranje luksuznog izgleda. Tkanina glamuroznija od većine tekstila. Koža je jedno od najranijih i najkorisnijih otkrića čovječanstva. Davno, u stara vremena, kada je resursa bilo malo korištena je u mnogobrojne svrhe, a danas je pojam luksuza i kvalitete.

Kava ili kolač?

 

Početak dana ili predah nakon dugog dana uz kavicu ukorijenio se u našu svakodnevicu. Kava popravlja raspoloženje, umanjuje bolove, a djeluje i kao afrodizijak. Omiljeni napitak u bilo koje doba dana. Povijest kolača započela je prije više od dvije tisuće godina, a danas bez ove delicije ne prođe niti jedan obrok ili slavlje.