5 hit boja za sve prigode

5 hit boja za sve prigode


Nadolazeće kolekcije su u modni svijet unijele razigranost boja, kako odjevnim kombinacijama tako i modnim dodacima. Kao najefektniji trend iz palete boja istaknule su se neonske i žarke nijanse. Živopisne boje donose posebno očaravajuće note komadima koje ćeš nositi u danima pred nama.


Imamo super prijedloge kako ćeš izgledati fantastično uz modne kolekcije iz Westgate Shopping Cityja


Savršena za kombiniranje, zelena boja donosi svježinu i svestranost. Zelena se odlično slaže s neutralnim bojama, nježnim pastelnim nijansama ali i žarkim bojama poput žute. Sve nijanse zelene, jasno su odredile da će trend ove boje u sezoni proljeće/ljeto 2022. biti življi i popularniji no ikad.


Raskošna i vibrantna paleta žute boje donosi ti nekoliko novih it nijansi; od nježno žute pa sve do neonsko žute. Da će ova upečatljiva boja zaokruživati ponude, pokazali su nam brojni dizajneri.


Odavno poznata kao sinonim za toplinu, akciju, strast i glamur, crvena je pravi dragulj među bojama. Tajna crvene boje leži u umjerenosti i naglašavanju, upravo zbog njenog intenzivnog tona simbol je odvažnosti i energičnosti. Crveni outfit od glave do pete ističe ženstvenost, osobito uz dodatak modnog detalja u kontrastnim tonovima plave.Minimalistički, monokromatski look uvijek je pobjednički odabir! Lijepi dani i toplo vrijeme idealan su trenutak da posegnete za bijelim komadima. Bijeli look od glave do pete donosi eleganciju i samouvjerenost.Ova razigrana boja u trendu je već duže vrijeme. Ružičasta dolazi u raznim nijansama, a hit su sve, od neonskih pa do pastelnih. Želiš li neočekivani zaokret, poslušaj naš hint - ružičasta i zelena su top kombinacija.