Izložba fotografija “Maštrukovanje“

Izložba fotografija “Maštrukovanje“

Zbog porasta incidencije posjeta visokozaraznoj izložbi izložbene mjere na snazi produljuju se za dva tjedna.


Slijedeća dva su ključna. Slušaj struku Maštrukuj.


20. svibnja otvorili smo izložbu umjetničkih fotografija “Maštrukovanje - Pustinjska lutanja 2015.-2020.“, koju potpisuje poznati putopisac Oleg Maštruko.

Predstavljene fotografije najbolje su iz pustinjskog dijela opusa kojeg je proteklih pet godina svojim objektivom zabilježio ovaj svestrani fotograf.


Oleg Maštruko je urednik, manager poslovnih konferencija i kolumnist u medijskoj kući Bug, te autor i fotograf, s pet objavljenih knjiga IT tematike, dvije putopisne i dvije knjige fotografija, te sedam Facebook putopisa. Knjige fotografija „Without People“ i „Expiations“ dostupne su na Amazonu (www.amazon.com), a putopis „Zapisi s drugog krova svijeta“ objavljeni su u nakladi Fokus na hit. Sedam putopisnih projekata rađenih za društvene mreže dostupno je na Facebooku.


Kroz odabrane fotografije nevjerojatnih kadrova pustinja koji u potpunosti mijenjaju našu percepciju tih prirodnih ljepota, Oleg Maštruko nas odvodi u svoja pustinjska lutanja. Nepal, Kazahstan, Sibir, Bolivija i Sahara samo su neke od zemalja i predjela u koje nas vodi vješto oko ovog fotografa. Otputujte s nama u magičan svijet dalekih i oku nesvakidašnjih prizora.


Izložbu “Maštrukovanje - Pustinjska lutanja 2015.-2020.“, možete pogledati u umjetničkoj galeriji kvART, nasuprot Germania Casinu. Izložba će biti otvorena od 20. svibnja do 4.srpnja 2021., a ulaz je besplatan.