Želite izgledati savršeno, a nedostaje vam vremena ili niste baš sigurni što vam najbolje stoji?

Usluga osobnog stilista koju nudimo u sklopu Westgate Shopping Cityja, u suradnji sa Sanjom Ambrinac iz modne agencije Public art, specifična je i vrlo poželjna u Hrvatskoj i regiji. Usluga je dostupna svima onima koji žele kupiti ono što im najviše odgovara za najbolju cijenu.

Tko je osobni stilist?

Osobni stilist je osoba koja je u današnje doba nedostatka vremena kod uspješnih i zaposlenih ljudi jednostavno potreba, a ne luksuz. Dok se vi bavite svojim poslovima i obvezama, modni trendovi nezaustavno napreduju i jednostavno ih ne možete pratiti koliko biste željeli.

Osim toga, vjerojatno ne stižete ni pratiti kolekcije po pojedinim trgovinama i gubiti vrijeme kako biste pronašli najobičniji komad odjeće koji vam je potreban. Osobni stilisti prate modne trendove i svakodnevno posjećuju desetke trgovina te u svakom trenutku znaju gdje što kupiti te vam tako štede vrijeme i novac. Oni su uglavnom visoko obrazovani stilisti s diplomom dizajnera i bogatim radnim iskustvom.

Naš cilj je uslugu osobnog stilista odnosno kupca približiti svima po povoljnim cijenama i uz neprocjenjive savjete.

Kupovina s osobnim stilistom vrlo je jednostavna – jedan poziv je dovoljan!
Nakon poziva, klijent se nalazi s osobnim stilistom na kavi gdje se popunjava upitnik i razgovara o zahtjevima klijenta. Nakon toga, u društvu osobnog stilista odlazi se u odabir i kupnju odjeće.

Postoji i druga opcija usluge, a prednost ove usluge jest da vi uopće ne morate napustiti svoje radno mjesto ili udobnost dnevnog boravka da biste došli do omiljenih vam stvari. Osobni stilist dolazi do vas ili vas kontaktira telefonski o vašim željama, odlazi u Westgate Shopping City i odabire odjeću ili ono što vam je potrebno te vam ju donosi na dogovoreno mjesto. Nakon vašeg odabira, plaćate odabrano, a osobni kupac ostatak stvari vraća nazad u trgovine Westgate Shopping Cityja.

Prepustite se u sigurne ruke stilistice Sanje Ambrinac!